Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelized Onions
- 1 oz extra virgin olive oil
-
16
oz yellow onions, cut in wedges or sliced (¼ in.)
of 16 oz red onions, cut in wedges or sliced (¼ in.) - 1 oz balsamic vinegar
- ¼ tsp salt, to taste
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 7 ½ oz pasta flour (type 00)
- 5 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 619.3 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 246 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto Pizza Dough
4h
Banana Peel "Pulled Pork"
30min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2h
Braided Milk Bread
2h 20min
Baguettes
3 godz. 45 min
Cutter Fermented Onions
72h 30 min
Tapenade Pizza Dough
4h
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2 godz. 30 min
Roasted Vegetable Pizza
1h 20min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 Std. 30 Min
Pan Pizza
1h 30min