Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potatoes and Cauliflower
- 32 oz water
- 24 oz baby gold potatoes, halved
- 10 oz cauliflower florets
Hard Boiled Eggs
- 5 large eggs, cold
- water, to fill to 1 liter mark
Pickle Mixture
- 4 oz red onion, in wedges
- 8 oz celery, in pieces (2 in.)
- 4 oz dill pickle spears, in pieces (2 in.)
Bacon
- 6 oz bacon, in pieces (1 in.)
Quick Aioli
- 2 garlic cloves
- ¼ tsp salt
- 8 oz mayonnaise
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp celery seed
- ⅛ tsp ground black pepper
- fresh chives, sliced, to garnish
- ground paprika, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2330 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 792 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Cauliflower Steaks
45 min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 min
Southwest Quinoa
40 min
Baked Brie Pie
50 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 Std. 20 Min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12sa 20 dk
Avocado Tuna Boats
30 min
Summer Squash Flatbread
50 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min