Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz provolone cheese, cubed (1 in.)
- 2 oz yellow onions
- 1 oz extra virgin olive oil
-
4
oz prosciutto, cut into pieces (1 in.)
of 4 oz bacon, cured and smoked, sliced, cut into pieces (1 in.) - 12 oz arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp beef stock paste
- 28 oz water
- 1 packet/envelope saffron (approx. 15-20 threads or to taste)
- 1 oz unsalted butter
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp fresh ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2023 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 16.49 g
- Koolhydraten
- 45.11 g
- Vetten
- 26.26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Garlic Mashed Potatoes
50min
Deviled Eggs
20min
Risotto with Broccolini
35min
Quiche Lorraine
50min
Mushroom Risotto
30min
Meat and Rice Casserole
1h 15min
Three Cheese Pasta Shells
40min
Mexican Lasagna
1h 20min
Lemon Risotto
30min
Cajun Gumbo
1h 30min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30min