Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz provolone cheese, cubed (1 in.)
- 2 oz yellow onions
- 1 oz extra virgin olive oil
-
4
oz prosciutto, cut into pieces (1 in.)
of 4 oz bacon, cured and smoked, sliced, cut into pieces (1 in.) - 12 oz arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp beef stock paste
- 28 oz water
- 1 packet/envelope saffron (approx. 15-20 threads or to taste)
- 1 oz unsalted butter
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp fresh ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2023 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 16.49 g
- Koolhydraten
- 45.11 g
- Vetten
- 26.26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1h
Squid and Shrimp Risotto
1h
Parmesan Risotto (TM6)
30min
Pasta Fagioli Soup
40min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Three Cheese Pasta Shells
40min
Mushroom Risotto
30min
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30min
Zucchini and Bacon Risotto
35min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min