
Apparaten en Accessoires
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
Voorbereiding 15min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
770.2 kcal /
3222.4 kJ
Eiwitten
35.6 g
Vetten
29.6 g
Koolhydraten
90.2 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
14.9 g
Natrium
1701.4 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Slicing and Grating
44 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland