Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g duck breasts, skin on
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 60 g unsalted butter, diced
- 10 g anchovy fillets, in oil
- 100 g spam, diced
- ¼ tsp smoked paprika
- ½ tsp garlic powder
- 10 g rum
- 100 g cream cheese
- 200 g apples, unpeeled, cored and halved
- 2 baguettes, halved lengthways
- 1 tsp caster sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3222.4 kJ / 770.2 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 90.2 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1701.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2h 15min
Rich Lemon Ice Cream
12h 10min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Brak ocen
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Rolled Salmon Pancakes
45 Min
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3 Std.