Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g duck breasts, skin on
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 60 g unsalted butter, diced
- 10 g anchovy fillets, in oil
- 100 g spam, diced
- ¼ tsp smoked paprika
- ½ tsp garlic powder
- 10 g rum
- 100 g cream cheese
- 200 g apples, unpeeled, cored and halved
- 2 baguettes, halved lengthways
- 1 tsp caster sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3222.4 kJ / 770.2 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 90.2 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1701.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blitva
35 Min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20 Min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Geen beoordelingen
Leek and Potato Soup
1 Std.
Grah i Varivah (Bean Soup)
2h
Fire and Ice Coleslaw
4h 15min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Green Leek Gomasio
40min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 Std. 25 Min