Apparaten en Accessoires
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
12 pieces
Ingrediënten
Eggs
-
eggs cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter to grease
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream30 g
-
wholegrain mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optioneel) cut in 2 cm long, to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
143.8 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
591.3 kJ /
141.3 kcal
Vetten
5.9 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
16.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
There is always Room at our Table
36 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Egg Salad Sandwiches
35 Min
Pizza in Bianco
1 Std. 20 Min
Sub rolls
2 Std.
Cheese and tomato bread
3 Std. 5 Min
Chocolate and chilli tart
25 Std.
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 Min
Flower Pot Egg Pudding
3 Std. 15 Min
Chilli Oil
1 Std. 25 Min
Wholemeal Flour Tortillas
1 Std.
Sichuan Chilli Oil
50 Min
Speculoos
3 Std.
Sweetened condensed milk
35 Min