![Pineapple Upside Down Cake Pineapple Upside Down Cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/613adbf4-0178-49cd-a794-b2a9e04b4e28/Derivates/ab1b061b-a563-46c5-b238-46a3cfc51b79.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- 140 g brown sugar
- 115 g unsalted butter, diced, room temperature
- 6 - 7 slices canned pineapple, in juice, plus 140 g juice
Batter
- 170 g icing sugar
- 170 g unsalted butter, diced, room temperature
- 2 large eggs
- 3 tbsp dark rum, divided
- 1 tsp natural vanilla extract
- 240 g all-purpose flour
- 2 tsp baking powder
- ⅛ tsp salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1714.2 kJ / 409.7 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 108.3 mg
Alternatieve recepten
Christmas Upside Down Cake
1 Std. 10 Min
Citrus Cheesecake
2hod. 45min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3 Std.
Garlic soup
40min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1 Std. 30 Min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45 min
Strawberry Panna Cotta
4sa 40 dk
Choux pastry
2 Std.
Pineapple Upside Down Cake
1u. 15min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 Std.
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1h
Stone fruit crumble
1u. 15min