![Rustic Sourdough Bread Rustic Sourdough Bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6AD88C23-3455-4BC7-8F7D-3B369C1A43F9/Derivates/4319325b-e72f-4d72-b30e-4a6e5fe34246.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra virgin olive oil
- 225 g water, room temperature
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 450 g bread flour
- 340 g sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 1 tbsp salt
- 1 tsp instant yeast (optioneel)
- bread flour, to dust
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 780.3 kJ / 186.5 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 594 mg
Alternatieve recepten
Potato Gratin (TM6)
1 Std. 10 Min
Homemade Green Superfood Powder
14h 15 min
New England Clam Boil
55min
Steel Cut Oats
35 Min
Orange Marinated Olives
10 Min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5u. 20min
Layered Mexican Dip
25 Min
Mexican Style Café de Olla
30 Min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 Min
Artisan Bread (Betty)
4h 35 min
Protein Boosted Oatmeal
15 Min
Black Beans
30 Min