Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra virgin olive oil
- 430 g bread flour, plus extra to dust
- 340 g sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 225 g water, room temperature
- 1 tbsp salt
- 1 tsp dried instant yeast (optioneel)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 864.9 kJ / 206.7 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 595.6 mg
Alternatieve recepten
Sourdough Starter Discard Biscuits
50min
Artisan Bread (Betty) Metric
4 godz. 35 min
Sourdough Bread with Olives
5h 20 min
Apple Wheat Starter
72h 20 min
Sourdough Baguettes
15 Std.
Rye bread rolls
12h
Rustic Sourdough Bread
28h 10 min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4h 10 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2u. 55min
Rye sourdough baguettes
27u. 20min
Rustic Sourdough Bread
28h 10 min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1h 10min