Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Potatoes
- 625 g water
- 1360 g Yukon gold potatoes (approx. 70-100 g ea.)
-
85
g extra virgin olive oil
of 85 g vegetable oil - 1 tbsp salt, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
Parmesan Gremolata
- 60 g Parmesan cheese, cubed
- 1 garlic clove
- 15 g parsley leaves, fresh
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1362 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Cheesy Beer Sauce
30 Min
Shrimp Aguachile
15min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 Min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 Std.
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 Min
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14h 15 min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2h
Steamed Button Mushrooms
35 Min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Keine Bewertungen