Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 38 oz water, divided
- 1 ½ oz olive oil, divided
- 2 tsp salt, divided
- 11 oz basmati rice
- 7 oz yellow onions, cut into halves
- 7 ½ oz carrots, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
-
14
oz pork loin, boneless, cut into pieces (1 in.)
of 14 oz pork neck, boneless, boneless, cut into pieces (1 in.) - 1 tbsp sweet paprika
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 chicken stock cube, crumbled
- 1 oz tomato paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2637.4 kJ / 630.4 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 74.7 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1286.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Shredded Beef in Brown Ale
10h 20 min.
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 Min
Greek Style Pork Stew
1h
Beef Ragout with Macaroni
30min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40p
Sweet and Sour Pork
35 Min
Teriyaki Chicken and Rice
40p
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Chunky Beef Stew
2h 10min