Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 38 oz water, divided
- 1 ½ oz olive oil, divided
- 2 tsp salt, divided
- 11 oz basmati rice
- 7 oz yellow onions, cut into halves
- 7 ½ oz carrots, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
-
14
oz pork loin, boneless, cut into pieces (1 in.)
of 14 oz pork neck, boneless, boneless, cut into pieces (1 in.) - 1 tbsp sweet paprika
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 chicken stock cube, crumbled
- 1 oz tomato paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2637.4 kJ / 630.4 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 74.7 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1286.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 Std. 55 Min
Penne Bolognese
40 min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Creamy Turkey Stew (TM6)
Geen beoordelingen
Creamy mustard chicken stew
40 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Chicken and bacon casserole
1 godz. 10 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 min
Chicken Fricassee
50 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min