Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 oz water
- 1 tsp salt, divided
- 12 oz spaghetti
- 2 tbsp olive oil, divided
- 5 oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 garlic cloves
- 12 oz ground beef, crumbled
- 7 oz zucchini, in half-moons (½ in.)
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp tomato paste
- 16 oz heirloom cherry tomatoes, halved
- 3 oz pitted Kalamata olives, halved, to taste
- Parmesan cheese, shaved
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1372 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Beef Ragout with Macaroni
30 dk
Sausage Mummies
1sa 10 dk
Chicken with red peppers
1h 5min
Creamy Pasta with Peas
25 dk
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 dk
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 dk
Cauliflower "Fried" Rice
40 dk
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h