Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz oil (see Variation)
of 1 oz olive oil (see Variation) -
7
oz yellow onions, cut in wedges
of 7 oz red onion, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 972 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 18 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 Min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Browning 8.5 oz Shallots
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Light Browning Onions and Garlic
20 Min