Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Emmental cheese, cut into pieces (½ in.)
- 4 oz yellow onions, quartered
- 1 garlic clove
- ½ oz olive oil
- 16 oz water
-
3 ½
oz heavy whipping cream
of 3 ½ oz half and half - 3 ½ oz milk
-
1
vegetable stock cube
of 1 heaping tsp vegetable stock paste - ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 10 ½ oz dried pasta, e.g. farfalle (bow tie pasta)
- 7 oz frozen green peas, defrosted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti Carbonara
40min
Mushroom Fettuccini
40min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Tomato Basil Pasta
45min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
1h
Summer Bolognese Bowl
45min
Sausage Mummies
1h 10min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Three Cheese Pasta Shells
40min
Lemon Garlic Broccoli
20min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min