Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 9 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 oz corn starch
- 1 tsp salt
- 1 tbsp vegetable oil
- 4 ½ oz water
Chicken
- 4 oz yellow onion, cut into thin wedges (¼ in.)
- 35 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided
- 12 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into strips (¾ in.)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 1 ½ tbsp vegetable oil
- 1 tbsp sesame oil
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and Soup
- 60 oz water
- 2 green onions, thinly sliced, for garnish
- gochujang (Korean chili paste), to serve (optional - see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2064.9 kJ / 493.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 59.6 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1598 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One Pot Chicken Rice
50min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Stir Fried French Beans
15min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Meat Sauce
1h 45min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6 Std. 30 Min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Brazilian Limeade
10 min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Turkish Eggs (Çılbır)
35 min
Chili Oil Noodles
30min