Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh parsley leaves
- 150 g onions, halved
- 150 g celery stalks
- 250 g potatoes, peeled, cut into lengths (2 cm)
- 200 g carrots
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (approx. 2 cm)
- 3 dried bay leaves
-
2
sprigs fresh thyme, leaves only
of 1 tsp dried thyme -
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp fine sea salt, plus extra, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra, to taste
- 600 g water
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1464.4 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 764 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli Con Carne
35 Min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min
Sangría
10min
Blue Cheese Dressing
10min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 Min
Sangria
10min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Geen beoordelingen
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min