Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 190 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 800 g water
- 500 g fresh green peas
- 2 garlic cloves
- 200 g cucumber, cut in pieces
- 50 g bread, torn in pieces
- 100 g extra virgin olive oil
- 40 g sherry vinegar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 Tbsp Greek yoghurt, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2826 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Salmon tartare
10min
Asparagus Risotto
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Ratatouille
40 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.