Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 190 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 800 g water
- 500 g fresh green peas
- 2 garlic cloves
- 200 g cucumber, cut in pieces
- 50 g bread, torn in pieces
- 100 g extra virgin olive oil
- 40 g sherry vinegar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 Tbsp Greek yoghurt, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2826 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1u. 15min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Gazpacho
1u. 15min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Gazpacho
1u. 15min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min