Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbled -
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 60 g shallot, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 500 g fresh button mushrooms, quartered
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1996.3 kJ / 477.1 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 580.2 mg
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Pasta alla Nerano
40 Min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6 Std. 5 Min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30min
Banana Bread
1h 50min
Polenta
50 Min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2h
Shakshuka
50 Min
French Fries (Paul)
1h 15 min