Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbled -
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 60 g shallot, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 500 g fresh button mushrooms, quartered
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1996.3 kJ / 477.1 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 580.2 mg
Alternatieve recepten
Courgette and Feta Risotto
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45 dk
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 dk
Salt Cod Gratin
50 dk
Risotto with Parmesan
40 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 dk
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min