
Apparaten en Accessoires
Mushroom and Parmesan Risotto
Voorbereiding 5min
Totaal 40min
8 portions
Ingrediënten
-
water1600 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallot halved60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
fresh button mushrooms quartered500 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
477.1 kcal /
1996.3 kJ
Eiwitten
13 g
Vetten
16.4 g
Koolhydraten
66.5 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
7.2 g
Natrium
580.2 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Italian Feast with Thermomix Friend
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland