Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g red onions, quartered
- 60 g port
- 20 g caster sugar
- 20 g balsamic vinegar
- 10 g fresh parsley, cut in pieces
- 10 g fresh chives, finely sliced
- 30 g Greek yoghurt
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless
- 5 sprigs fresh thyme
- ¼ fennel bulb
- 250 g water
- 5 g coarse salt flakes
- 2 tsp rapeseed oil, for frying
- 200 g sourdough bread, sliced, (approx. 8 slices)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1653.9 kJ / 395.3 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 843.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30 Min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 Min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 Std. 15 Min
Marinated Peppers
55 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Leftover Poultry Pho
2 Std. 15 Min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 Min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Hake and Prawn Burger
15 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min