Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g red onions, quartered
- 60 g port
- 20 g caster sugar
- 20 g balsamic vinegar
- 10 g fresh parsley, cut in pieces
- 10 g fresh chives, finely sliced
- 30 g Greek yoghurt
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless
- 5 sprigs fresh thyme
- ¼ fennel bulb
- 250 g water
- 5 g coarse salt flakes
- 2 tsp rapeseed oil, for frying
- 200 g sourdough bread, sliced, (approx. 8 slices)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1653.9 kJ / 395.3 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 843.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 Min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Crab Tart
2 Std. 30 Min
Neapolitan Pizza
9 Std.
Plum Clafoutis (TM6)
1 Std. 15 Min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6)
Geen beoordelingen
Tuna Niçoise Toasts
3h
Tuna Tapenade
5 Min