Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g red onions, quartered
- 60 g port
- 20 g caster sugar
- 20 g balsamic vinegar
- 10 g fresh parsley, cut in pieces
- 10 g fresh chives, finely sliced
- 30 g Greek yoghurt
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless
- 5 sprigs fresh thyme
- ¼ fennel bulb
- 250 g water
- 5 g coarse salt flakes
- 2 tsp rapeseed oil, for frying
- 200 g sourdough bread, sliced, (approx. 8 slices)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1653.9 kJ / 395.3 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 843.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Spanish Tortilla
1 Std.
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6)
Geen beoordelingen
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 Std.
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Broccoli and Apple Salad
5 min
Hot Crab Dip
35 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min