Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 110 g water
- 10 g fresh yeast
- 200 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- ½ tsp fine sea salt
Topping
- 3 pears (e.g. Conference or Comice)
- 1 lemon, juice only
- 225 g goat's cheese, soft (e.g. Chavroux®)
- 80 g double cream
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 1 - 2 Tbsp halved walnuts (optioneel)
- 2 Tbsp runny honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 20.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1h 40min
Pissaladière
1h 30min
Focaccia
3h
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM5)
Geen beoordelingen
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1j 55 menit
Shakshuka
50min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Pesto Star Bread
2 Std. 50 Min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30 min