![Pear and Goat's Cheese Flatbread Pear and Goat's Cheese Flatbread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/120680_811-952-2476-2476.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 110 g water
- 10 g fresh yeast
- 200 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- ½ tsp fine sea salt
Topping
- 3 pears (e.g. Conference or Comice)
- 1 lemon, juice only
- 225 g goat's cheese, soft (e.g. Chavroux®)
- 80 g double cream
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 1 - 2 Tbsp halved walnuts (optioneel)
- 2 Tbsp runny honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 20.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Roses with Love
10 Min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Fresh Prawn Spring Rolls
1 Std.
Middle Eastern eggs
45 Min
Tzatziki
20 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 Min
Pesto Star Bread
2h 50 min
Caesar Salad
30 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min