Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 110 g water
- 10 g fresh yeast
- 200 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- ½ tsp fine sea salt
Topping
- 3 pears (e.g. Conference or Comice)
- 1 lemon, juice only
- 225 g goat's cheese, soft (e.g. Chavroux®)
- 80 g double cream
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 1 - 2 Tbsp halved walnuts (optioneel)
- 2 Tbsp runny honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 20.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 menit
Apple Buckle Cake (TM6)
2h
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 Std. 30 Min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 menit
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 Min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 menit
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 menit
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1j