Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g plain flour
of wholemeal flour - 80 g water, ice cold
- 220 g unsalted butter, diced
- 2 - 3 pinches ground nutmeg, to taste
- 1 ¼ - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
-
80
g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
of Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm) - 80 g shallots, halved
- 5 sprigs fresh parsley leaves
- 2 garlic cloves
-
400
g fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
of fresh button mushrooms, sliced - 80 g double cream
- 3 - 4 pinches ground black pepper, to taste
- 1 medium egg, lightly beaten, for brushing
- fresh thyme leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 3680.1 kJ / 879.6 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 61 g
- Verzadigd vet
- 37.4 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 987.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Onion Pie
2h
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1h 5min
Focaccia
3 Std.
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25j 20 menit
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1h 45min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Carrot and Sesame Burgers
1h 15min
Gluten-free Sacher Torte
3 godz. 20 min
Polenta with Ratatouille
1h 20min