Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g aubergine, sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
- 30 g pine nuts
- 100 g roasted red peppers, preserved
- 150 g feta cheese, crumbled
- 50 g Greek yoghurt
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 933.2 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 496.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Apple and Cinnamon Semolina with Nuts and Fresh Fruit
25min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55 min
Carrot and Sesame Burgers
1h 15min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Rich Tomato Sauce
30min
Calzone Napoletano
1 Std. 40 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min