![Feta and Aubergine Sandwich Filling Feta and Aubergine Sandwich Filling](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/21114f163b1274c28b00a0589a6688c6/Derivates/960cc9075ef1e4574de00dae540edcc59f1a6c5d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g aubergine, sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
- 30 g pine nuts
- 100 g roasted red peppers, preserved
- 150 g feta cheese, crumbled
- 50 g Greek yoghurt
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 933.2 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 496.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgar and Red Lentil Soup
1hod.
Feta and Herb Muffins
35 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 godz.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12klst 45 min
Rich Tomato Sauce
30min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Broccoli and Apple Salad
5min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min