![Russian Beetroot Salad Russian Beetroot Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154481.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g pickled gherkins, cut in pieces (3-4 cm)
- 150 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
- 350 g raw beetroots, cut in pieces (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g potatoes, cut in small pieces (approx. 1 cm)
- 100 g frozen peas
- 100 g tinned sauerkraut (optioneel)
- 50 g spring onions, finely sliced
- 2 - 3 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 60 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar (optioneel)
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Vegetable Oat Bake
1 Std. 15 Min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Baked Oatmeal Niçoise
40 Min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 Std. 15 Min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min