Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g pickled gherkins, cut in pieces (3-4 cm)
- 150 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
- 350 g raw beetroots, cut in pieces (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g potatoes, cut in small pieces (approx. 1 cm)
- 100 g frozen peas
- 100 g tinned sauerkraut (optioneel)
- 50 g spring onions, finely sliced
- 2 - 3 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 60 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar (optioneel)
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff
30 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Creamy Courgette Soup
35 Min
Beetroot Salad
10min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Creamy White Beans and Leeks
20min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 godz.