Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g pickled gherkins, cut in pieces (3-4 cm)
- 150 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
- 350 g raw beetroots, cut in pieces (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g potatoes, cut in small pieces (approx. 1 cm)
- 100 g frozen peas
- 100 g tinned sauerkraut (optioneel)
- 50 g spring onions, finely sliced
- 2 - 3 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 60 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar (optioneel)
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Cucumber Soup
25min
Ukrainian borscht
35min
Coconut Creamed Kale
20 Min
Borscht
50min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Creamy Courgette Soup
25min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Black Rice Pudding
45min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Seafood Risotto
40min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min