
Apparaten en Accessoires
Asparagus and Hollandaise Tart
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 20 minutes200 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
water cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
Topping
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water500 g
-
fine asparagus250 g
-
unsalted butter diced190 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
lemon juice4 ½ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper4 pinches
Voeding per 1 portion
Calorieën
1057 kcal /
4421 kJ
Eiwitten
24.3 g
Vetten
87.2 g
Koolhydraten
43.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Everything Easter
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland