![Asparagus and Hollandaise Tart Asparagus and Hollandaise Tart](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0DBC382B-A79F-4FEA-A189-BD2FB7492FC7/Derivates/ABBA0068-1593-48B6-AA24-32184B50FAE2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 20 minutes
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, cold
- ½ tsp fine sea salt
Topping
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 500 g water
- 250 g fine asparagus
- 190 g unsalted butter, diced
- 6 egg yolks, from medium eggs
-
4 ½
tsp lemon juice
of 4 ½ tsp vinegar - ¼ tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4421 kJ / 1057 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 87.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Coulibiac
2h 15min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 Min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Portuguese Leeks
45 Min
Pasta alla Norma
50min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min
Courgettes with Corn
25 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min