Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
TM6 TM5

Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice

2.7 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

Fish Cakes

  • 15 g fresh coriander leaves
  • 3 garlic cloves
  • 50 g olive oil, plus extra for frying
  • 500 g pollock fillets, cut in pieces
  • 500 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 400 g breadcrumbs

Savoy Rice

  • 30 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 150 g savoy cabbage, cut in pieces
  • 1 tsp fine sea salt
  • 250 g long grain rice
  • 800 g water

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1741 kJ / 416 kcal
Eiwitten
25.3 g
Koolhydraten
43.6 g
Vetten
15.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten