Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice

Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice

2.9 9 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 50min
6 portions

Ingrediënten

Fish Cakes
  • fresh coriander leaves
    15 g
  • garlic cloves
    3
  • olive oil plus extra for frying
    50 g
  • pollock fillets cut in pieces
    500 g
  • water
    500 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • breadcrumbs
    400 g
Savoy Rice
  • olive oil
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • savoy cabbage cut in pieces
    150 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • long grain rice
    250 g
  • water
    800 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 416 kcal / 1741 kJ
Eiwitten 25.3 g
Vetten 15.6 g
Koolhydraten 43.6 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...