Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 5 leaves fresh basil
- 30 g extra virgin olive oil, plus 2 Tbsp for dressing
- 700 g water
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 200 g pearl barley (pre-cooked for 12 mins)
- 800 g raw mixed seafood
- 100 g cherry tomatoes, halved
- 100 g lamb's lettuce or other letttuce
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1972 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 38.2 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Coconut Creamed Kale
20 min