Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroot, cut in pieces to fit through feeder
- 300 g carrots, peeled
- 100 g little gem lettuce, halved vertically
- 40 g freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest
- 40 g orange juice
- 20 g agave syrup
- 20 g white vinegar
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp fresh basil leaves, finely sliced
- 10 g fresh chives, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 940.1 kJ / 224.7 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 694 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Furikake Seasoning
1h 5min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Spanish Tortilla
1h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min