Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroot, cut in pieces to fit through feeder
- 300 g carrots, peeled
- 100 g little gem lettuce, halved vertically
- 40 g freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest
- 40 g orange juice
- 20 g agave syrup
- 20 g white vinegar
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp fresh basil leaves, finely sliced
- 10 g fresh chives, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 940.1 kJ / 224.7 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 694 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Tomato Focaccia
3 godz.
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 godz. 30 min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Mushroom Risotto
30 min
Stilton and Walnut Pâté
5 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 min
Curly Fries with Garlic Sauce
45 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.