Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 150 g unsalted butter, diced, cold
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, cold
- ½ tsp fine sea salt
Topping
- 350 g courgettes, unpeeled, ends removed (see tip)
- 350 g plum tomatoes (see tip)
- 190 g sun-dried tomatoes in oil, drained (approx. 1 x 280 g jar)
- 30 g water
- 10 g fresh chives, finely sliced
- ½ tsp fine sea salt
- 2 - 3 pinches sea salt flakes
- 1 pinch ground black pepper
- 60 g Parmesan cheese, grated
- milk, for glazing
- 10 fresh basil leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 507.9 mg
Alternatieve recepten
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5h
Orange Burst Biscuits
2 Std. 10 Min
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10h 40 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Orange Dyed Eggs
55min
Coconut and Chocolate Easter Cake
3h
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25min
Quince Tart
50min
Garlic and White Bean Stew
50min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min