Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetables
-
400
g carrots, cut in
wedges that fit in feeder -
325
g courgette unpeeled, cut in
wedges that fit in feeder -
75
g apple unpeeled, cored, cut in
wedges that fit in feeder
Broccoli Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g walnut, shelled
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli florets, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g white wine
- 90 g liquid vegetable stock
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 - 2 pinches fine sea salt (optioneel)
- ½ tsp ground nutmeg
- 75 g double cream
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 6359.9 kJ / 1520.1 kcal
- Eiwitten
- 39.6 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 115.2 g
- Verzadigd vet
- 32.9 g
- Vezels
- 26.9 g
- Natrium
- 3521.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Strawberries and Cream (TM5)
20min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Green Goodness Soup
10min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40min
Leftover Vegetable Houmous
10min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min