Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetables
-
400
g carrots, cut in
wedges that fit in feeder -
325
g courgette unpeeled, cut in
wedges that fit in feeder -
75
g apple unpeeled, cored, cut in
wedges that fit in feeder
Broccoli Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g walnut, shelled
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli florets, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g white wine
- 90 g liquid vegetable stock
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 - 2 pinches fine sea salt (optioneel)
- ½ tsp ground nutmeg
- 75 g double cream
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 6359.9 kJ / 1520.1 kcal
- Eiwitten
- 39.6 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 115.2 g
- Verzadigd vet
- 32.9 g
- Vezels
- 26.9 g
- Natrium
- 3521.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Creamy Pea Soup
40 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Green pancakes with ham and cheese
55 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Fennel Risotto
35 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 min
Quinoa and Carrot Bites
30 min
Raspberry Ripple Ice Cream
15h