![Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2de91e83-2502-47a6-aaa6-99a65eec8bea/Derivates/59952bab-94cb-42e4-8ae4-3e3925f737b3.jpg)
Compatibele versies
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 90 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 320 g dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)
- 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
- 3 - 4 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, halved
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2717.3 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 437.5 mg
Alternatieve recepten
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2h 20min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Lemonade
5 Min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Shakshuka
50 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Spaghetti Carbonara
25min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Blueberry Mojito
10 min