Compatibele versies
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g celeriac, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 400 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
- 200 g Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, fontina), cut in pieces (2 cm)
- 800 g chicken breast fillets, skinless
- 3 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 3 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp sugar
- 300 g milk
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 ½ tsp dried oregano
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2235 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1288 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli Con Carne
35 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Lentil and Bacon Soup
8 Std. 55 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Chicken Pizzaiola
50min
Butter Chicken
50min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35 Min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Dauphinoise Potatoes
50min