Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g courgettes, ends removed
- 500 g potatoes, trimmed if necessary to fit in feeder
- 100 g Parmesan cheese, trimmed if necessary to fit in feeder
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 3 garlic clove
- 80 g coarse rye bread, torn in pieces
- 150 g onions, quartered
- 500 g tomato passata
- 170 g water
- 1 tsp caster sugar
- ¼ - ½ tsp red pepper flakes, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 10 g fresh basil leaves, torn in pieces
- 125 g mozzarella (1 ball), torn in small pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1580 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 963 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Mushroom Risotto
30 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Pasta alla Nerano
40 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12sa 20 dk
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min