Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g brown onion, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 50 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp salt
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (1 cm)
- 200 g pear, peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2618.3 kJ / 623.3 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1294.6 mg
Alternatieve recepten
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Risotto verde
45 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Thai-style fish cakes
30 Min
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Alpine macaroni with apple sauce
45 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Asparagus risotto
40min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 Std. 15 Min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40min
Miso soup and sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 godz.