
Apparaten en Accessoires
Pear and blue cheese risotto
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
623.3 kcal /
2618.3 kJ
Eiwitten
15.6 g
Vetten
30.2 g
Koolhydraten
68.8 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
13.5 g
Natrium
1294.6 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Signature Risottos
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland