Pear and blue cheese risotto
TM6 TM5 TM31

Pear and blue cheese risotto

4.0 (41 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g brown onion, cut into pieces
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 320 g Arborio rice
  • 50 g dry white wine
  • 700 g water
  • 1 tsp salt
  • 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (1 cm)
  • 200 g pear, peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
  • 1 ½ tbsp unsalted butter

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2618.3 kJ / 623.3 kcal
Eiwitten
15.6 g
Koolhydraten
68.8 g
Vetten
30.2 g
Verzadigd vet
13.5 g
Vezels
3.6 g
Natrium
1294.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten