![Pear and blue cheese risotto Pear and blue cheese risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7C681FFC-8243-48C2-8465-74DC42BC1EB6/Derivates/48D6C9CD-2DDA-4FC9-A489-DF7FB86728A7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g brown onion, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 50 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp salt
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (1 cm)
- 200 g pear, peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2618.3 kJ / 623.3 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1294.6 mg
Alternatieve recepten
Asparagus risotto
40 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Cream of tomato soup
25 Min
Ravioli with zucchini sauce
35 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min