
Apparaten en Accessoires
Sicilian Caponata
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
olive oil30 g
-
aubergine large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)1
-
red peppers cut in eighths (approx. 200 g)2
-
red onion cut in eighths (approx. 120 g)1
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives, pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves chopped2 sprigs
Voeding per 1 portion
Calorieën
123 kcal /
515 kJ
Eiwitten
2.1 g
Vetten
6.5 g
Koolhydraten
14 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Marinades
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland