Apparaten en Accessoires
Sicilian Caponata
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
olive oil30 g
-
aubergine large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)1
-
red peppers cut in eighths (approx. 200 g)2
-
red onion cut in eighths (approx. 120 g)1
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives, pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves chopped2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
515 kJ /
123 kcal
Vetten
6.5 g
Koolhydraten
14 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Marinades
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Houmous
13 Std. 30 Min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Ratatouille
40 Min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 Std. 10 Min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 Std. 30 Min
Aubergine and Almond Dip
20 Min
Portuguese Leeks
45 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min