Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 1 aubergine, large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)
- 2 red peppers, cut in eighths (approx. 200 g)
- 1 red onion, cut in eighths (approx. 120 g)
- 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 150 g ripe tomatoes, diced
- 40 g pickled capers, drained
- 40 g green olives, pitted
- 200 g passata
- 50 g red wine vinegar
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 sprigs fresh basil leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 515 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1h 15min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 λεπτ.
Courgette Omelette
40 Min
Pissaladière
1ωρ. 30 λεπτ.
Baba Ganoush
1ωρ.
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 λεπτ.
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 λεπτ.
Butterbean Mash with Paprika
20 λεπτ.
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Puttanesca Penne
50 λεπτ.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 λεπτ.
Pasta alla Norma
50 λεπτ.