Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apricots
- 150 g dried apricots, pitted
- 150 g water, hot
Sponge Cake
- 6 medium eggs, separated
- 40 g rolled oats (see tip)
- 240 g dairy-free milk of choice
- 180 g sugar
- 120 g ground almonds
- 100 g unsweetened cocoa powder
- 100 g olive oil
- 5 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
Apricot Filling
- 50 g sugar
Chocolate Frosting
- 150 g vegan dark chocolate, small pieces or callets
- 30 g coconut oil
- 40 g tinned coconut milk
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2111.3 kJ / 504.6 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 365.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yoghurt Cake
1h
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1h 15 min
Sweet Potato Pizza
1 godz. 5 min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM6)
1h
Flourless Gianduja Cake
2u. 40min
Couscous Cake with Fruit
1h 50 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15min
Vegan Orange and Coconut Cake
2u. 40min
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 min
Courgette and Lemon Sorbet
8h 5min