![Gluten-free Sacher Torte Gluten-free Sacher Torte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4e72283b24f5bb9827d1a9e7a046e7ec/Derivates/536953241a3afb812d84e1896c8b2f63f9e93c80.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apricots
- 150 g dried apricots, pitted
- 150 g water, hot
Sponge Cake
- 6 medium eggs, separated
- 40 g rolled oats (see tip)
- 240 g dairy-free milk of choice
- 180 g sugar
- 120 g ground almonds
- 100 g unsweetened cocoa powder
- 100 g olive oil
- 5 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
Apricot Filling
- 50 g sugar
Chocolate Frosting
- 150 g vegan dark chocolate, small pieces or callets
- 30 g coconut oil
- 40 g tinned coconut milk
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2111.3 kJ / 504.6 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 365.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Smoothie Pancakes
45 min
Low Carb Mushroom Gravy
45 min
Umami Paste
5 Min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Orange and Pear Pavlova (TM6)
5 Std.
Grisons Barley Soup
55 min
Glamorgan Sausages
50 min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3 godz. 10 min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2 Std.
Rye Bread Rolls- Bürli
12h