Compatibele versies
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g rolled oats
- 30 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- 800 g tinned coconut milk
- 60 g granulated sugar
- 2 tsp agar agar flakes
- 600 g mangoes, flesh only (approx. 2 large mangoes)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1918 kJ / 458.4 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 386.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1 Std.
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
11h
Soya Milk Bread Rolls
2h 20min
Oat Milk
1h 10 min
Apple Tart (TM5)
1 Std.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45 min
Ripe Banana Ketchup
40min
Quince Tart
50 Min
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4u. 5min
Buckwheat Crispbread
1 Std. 30 Min
Courgette and Lemon Sorbet
8h 5min