Compatibele versies
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g rolled oats
- 30 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- 800 g tinned coconut milk
- 60 g granulated sugar
- 2 tsp agar agar flakes
- 600 g mangoes, flesh only (approx. 2 large mangoes)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1918 kJ / 458.4 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 386.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Cream Soup with Croutons
1sa
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 min
Vegan Brownies
2sa 40 dk
Dairy-free Cashew Nut Spread
12h 10 min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2sa
Vegan Pavlova
2u. 45min
Carrot kimchi
Geen beoordelingen
Spiced Red Wine Pears
45 min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 godz. 15 min
Almond and Seed Crackers
45 min
Vegan Coconut Yoghurt
12 Std. 15 Min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 min