Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 270 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 lemon, finely grated zest only
- 10 fresh basil leaves
- 155 g unsalted butter, diced, cold, plus extra for greasing
- 1 ¾ - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 70 g water, cold
- 300 g onions, halved vertically or cut in wedges that fit in feeder
- 240 g plum tomatoes (approx. 3 small tomatoes)
- 30 g olive oil
- 1 tsp light brown sugar
- 1 ¼ - 1 ½ tsp ground black pepper, to taste
- 300 g fresh baby spinach
- 2 garlic cloves
- ¾ tsp ground nutmeg
- 200 g ricotta cheese
- 200 g double cream
- 2 medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2170 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 693 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM6)
Geen beoordelingen
Matzo Ball Soup
1h 20 min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30 min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25 min.
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Pea and Courgette Tarts
1h
Ribollita
50min