Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 270 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 lemon, finely grated zest only
- 10 fresh basil leaves
- 155 g unsalted butter, diced, cold, plus extra for greasing
- 1 ¾ - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 70 g water, cold
- 300 g onions, halved vertically or cut in wedges that fit in feeder
- 240 g plum tomatoes (approx. 3 small tomatoes)
- 30 g olive oil
- 1 tsp light brown sugar
- 1 ¼ - 1 ½ tsp ground black pepper, to taste
- 300 g fresh baby spinach
- 2 garlic cloves
- ¾ tsp ground nutmeg
- 200 g ricotta cheese
- 200 g double cream
- 2 medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2170 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 693 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Pepper vinaigrette
5 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM6)
1h 30min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min