Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g raisins
- 80 g dried apricots, pitted, cut in pieces (1 cm)
- 40 g hazelnuts
-
260
g hazelnut milk
of almond milk -
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled -
70
g vegetable oil
of coconut oil, plus extra for greasing - 380 g plain flour, plus extra for dusting
- 60 g sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1551 kJ / 370.7 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 319.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30p
Mini Mushroom Galettes
1 Std. 45 Min
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40p
Dairy-free Cashew Nut Spread
12h 10min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 Std. 40 Min
Wholemeal Flour Tortillas
1 Std.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2j
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM5)
55min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1h 15min
Classic Banana Bread
1h 25 min