Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pistachio Paste
- 250 g pistachio nuts, salted, shelled, roasted, plus extra crushed for garnishing
Pistachio Pastry Cream
- 100 g granulated sugar
- 60 g cornflour
- 1 pinch ground turmeric
- 1 pinch fine sea salt
- 500 g soya milk, unsweetened
- 1 tsp vanilla bean paste
- 60 g vegan butter, diced
- ¼ tsp almond extract
Cannoli Shells
- 50 g vegan butter, diced
- 2 large eggs
- 50 g sugar
- 375 g gluten-free plain white flour
- 2 ½ tsp unsweetened cocoa powder
- 50 g sweet Marsala wine
-
1000
g sunflower oil, for frying
of vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2785.9 kJ / 665.8 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 60.4 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 24.9 mg
Alternatieve recepten
Rye Bread Rolls- Bürli
12 Std.
Pierogi with Meat
1 Std.
White Bread
3h
Focaccia
3h
Ciabatta olive sticks
2 godz. 5 min
Nutty Chocolate Caramel Bar
2h 20min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Raspberry Turnovers
2h
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2h 10min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min