Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pistachio Paste
- 250 g pistachio nuts, salted, shelled, roasted, plus extra crushed for garnishing
Pistachio Pastry Cream
- 100 g granulated sugar
- 60 g cornflour
- 1 pinch ground turmeric
- 1 pinch fine sea salt
- 500 g soya milk, unsweetened
- 1 tsp vanilla bean paste
- 60 g vegan butter, diced
- ¼ tsp almond extract
Cannoli Shells
- 50 g vegan butter, diced
- 2 large eggs
- 50 g sugar
- 375 g gluten-free plain white flour
- 2 ½ tsp unsweetened cocoa powder
- 50 g sweet Marsala wine
-
1000
g sunflower oil, for frying
of vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2785.9 kJ / 665.8 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 60.4 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 24.9 mg
Alternatieve recepten
Pierogi with Meat
1 Std.
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40p
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 Std.
Focaccia
3h
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
55min
Neapolitan Pizza
9h
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40p
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2h 10 min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Football Cake
3h 30 min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2j 45 menit
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min