Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 - 150 g caster sugar, to taste
- 60 g pine nuts
- 170 g lemons (approx. 2), skin thoroughly washed, ends trimmed, deseeded and cut into quarters (see Tips)
- 20 g fresh basil leaves (approx. 1-2 bunches) (see Tips)
- 700 g ice cubes
- 50 - 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 546.8 kJ / 130.1 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 4 mg
Alternatieve recepten
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Asparagus risotto
40min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min
Plum slice
1h 30min
Pears in red wine
3h 20min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50 min.
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Nut and seed butter
10min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Milanese risotto
25min