Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 - 150 g caster sugar, to taste
- 60 g pine nuts
- 170 g lemons (approx. 2), skin thoroughly washed, ends trimmed, deseeded and cut into quarters (see Tips)
- 20 g fresh basil leaves (approx. 1-2 bunches) (see Tips)
- 700 g ice cubes
- 50 - 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 546.8 kJ / 130.1 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 4 mg
Alternatieve recepten
Baked pâté
3 Std.
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 Std. 30 Min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 godz.
Mushroom cappuccino
25min
Romesco dip
10 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Pilaf with fragrant tarka
1 godz. 20 min
Milanese risotto
25min