Apparaten en Accessoires
Smoked salmon mousse
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
650 g
Ingrediënten
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 650 g
Natrium
3022 mg
Eiwitten
63.9 g
Calorieën
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Vetten
140.9 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
78.1 g
Koolhydraten
18.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury Christmas
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Festive camembert wreath
1u. 50min
Caesar salad dressing
10min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7u. 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5u. 30min
Brandy Chicken Liver Pâté
3u. 25min
Rhubarb and ginger gin fizz
336u. 10min
Scallops with pea purée
25min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Baked artichoke dip
35min