Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ red onion
- 4 sprigs fresh dill, fronds only, plus extra to garnish (see Tips)
- 250 g cream cheese
- 120 g pouring (whipping) cream
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp Tabasco® sauce
- 15 g pickled capers, drained
- 250 g smoked salmon, slices
- Voeding
- per 650 g
- Calorieën
- 6622.3 kJ / 1582.8 kcal
- Eiwitten
- 63.9 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 140.9 g
- Verzadigd vet
- 78.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 3022 mg
Alternatieve recepten
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Smoked Salmon Dip
10 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Smoked trout pâté
3h 15 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Chicken Liver Parfait
2u. 40min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25 min.
Baked artichoke dip
35 Min