Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g beetroot, peeled, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces
- 20 g onions
- 1 green apple (approx. 100 g), cut into quarters
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to taste
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 10 - 20 g lemon juice
- ¼ tsp salt, adjust to taste
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste (optioneel)
- 1 pinch sugar, adjust to taste (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 350 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot salad
10min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Beetroot salad
10min
Spiced carrot salad
5 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 Std. 20 Min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Cooking beetroot and corn
40min
Rosy glow smoothie
10min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Cooked mayonnaise
5 Min