Apparaten en Accessoires
Salt-free arrabbiata sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
900 g
Ingrediënten
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves170 g
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
olive oil20 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn2 sprigs
-
ground black pepper to taste4 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 900 g
Natrium
1502.6 mg
Eiwitten
16.6 g
Calorieën
2256.5 kJ /
539.3 kcal
Vetten
22.7 g
Vezels
19.5 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
82.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Thai watermelon salad
50 Min
Chocolate and chilli tart
25 Std.
Vegan bolognese
50 Min
Moroccan lamb with couscous
1 Std. 50 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min
Japanese Ramen
1 Std. 40 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Smoked salmon terrine
24 Std. 25 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 Min
Whipped Feta
35 Min
Sushi Rice
1 Std. 5 Min