Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 170 g brown onion, cut into halves
- 1 - 2 fresh red chillies, deseeded if preferred and cut into pieces
- 20 g olive oil
- 800 g canned crushed tomatoes
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, roughly torn
- 4 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 900 g
- Calorieën
- 2256.5 kJ / 539.3 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 82.6 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 19.5 g
- Natrium
- 1502.6 mg
Alternatieve recepten
Brown rice
50min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Coarsely Chopped Chocolate
5 Min
Classic zabaglione
15min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Soubise sauce
30 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 Min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
DIY pizza pockets
1 Std. 50 Min