Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hazelnut meringue
- 100 g hazelnuts, roasted and skins removed
- 200 g caster sugar
- 4 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 300 g pouring (whipping) cream
- 125 g fresh raspberries
Caramel
- 12 hazelnuts, without skin, toasted
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate
- micro mint, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2571.7 kJ / 614.7 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 56.6 mg
Alternatieve recepten
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Banoffie pie
26u. 30min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Rum Babas
3h 45 min.
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Geen beoordelingen
Quince tart
1 godz. 10 min
Paris–Brest with praline cream
26h
Lemon meringue tarts
25hod. 30min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min