![Hazelnut meringue roulade with spun sugar Hazelnut meringue roulade with spun sugar](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/402b2b97e346d4a815aa58ade3d7088e/Derivates/759493ac5102cc31d744e0fe781fab82031d7d9d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hazelnut meringue
- 100 g hazelnuts, roasted and skins removed
- 200 g caster sugar
- 4 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 300 g pouring (whipping) cream
- 125 g fresh raspberries
Caramel
- 12 hazelnuts, without skin, toasted
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate
- micro mint, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2571.7 kJ / 614.7 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 56.6 mg
Alternatieve recepten
Orange Campari marmalade
1h 35min
Lemon sorbet
8 godz. 30 min
Viennese whirl mince pies
1h 40min
Lemon meringue pie
3h
Chocolate mousse
3hod. 20min
Quince crumble
1h 25 min
Rhubarb and Strawberry Jam
30 min
Porcini mushroom risotto
35 min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
Home-style sponge cake
2h 30min
Elderflower Cordial
10 godz. 30 min
Shortbread
1 godz.