Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 1 orange, peel only
- 50 g white sugar
- 120 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 240 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg
Topping
- 125 g white sugar
- 250 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 1 - 2 drops natural vanilla extract
- 250 g plain flour
Assembly and baking
- 250 g fruit mince (see Tips)
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 977.3 kJ / 233.6 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Assorted Chocolate Truffles
2 godz. 50 min
Mincemeat Crumble Cake
1 godz. 15 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Christmas mince pies
1h 40min
Sticky toffee puddings
1sa
Rhubarb crumble
45 min
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Christmas Pudding
14 Std. 30 Min
Traditional Christmas cake
3 godz. 15 min
Coffee and Walnut Cake
1sa 10 dk
Classic christmas fruit mince
1sa 10 dk
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min