Apparaten en Accessoires
Tomato Kasoundi
Voorbereiding 15min
Totaal 2u.
1000 g
Ingrediënten
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
fresh red chillies deseeded3
-
malt vinegar100 g
-
grapeseed oil50 g
-
black mustard seeds20 g
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
passata720 g
-
fine sea salt10 g
-
brown sugar100 g
-
lime finely grated zest only1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1000 g
Natrium
4211 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
5675.6 kJ /
1356.5 kcal
Vetten
60.6 g
Vezels
22.7 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
201.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A TASTE OF THE WORLD
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Spicy peach and mango chutney
45min
Garam masala powder
5min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30min
Garam Masala
10min
Coriander Chutney
5min
Mango Chutney
50min
Thai Sweet Chilli Sauce
15min
Oatcakes
1u.
Spiced tomato chutney
30min
Thai Green Curry Paste
15min
Satay sauce
15min