Apparaten en Accessoires
Tomato Kasoundi
Voorbereiding 15min
Totaal 2u.
1000 g
Ingrediënten
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
fresh red chillies deseeded3
-
malt vinegar100 g
-
grapeseed oil50 g
-
black mustard seeds20 g
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
passata720 g
-
fine sea salt10 g
-
brown sugar100 g
-
lime finely grated zest only1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1000 g
Natrium
4211 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
5675.6 kJ /
1356.5 kcal
Vetten
60.6 g
Vezels
22.7 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
201.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A TASTE OF THE WORLD
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sourdough Rye
51 Std. 10 Min
Kimchi
149 Std.
Baked Peaches with Meringue Topping
40 Min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 Std. 40 Min
Hazelnut dukkah with fennel
50 Min
Coconut Yoghurt
13 Std. 20 Min
Lupini Cheese
2 Std. 45 Min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 Std. 50 Min
Vegan Cheese Alternative
6 Std. 40 Min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 Std. 35 Min
Crumpets
3 Std.
Thai Green Curry Paste
15 Min