Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 175 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g unsalted butter, cold, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 - 2 Tbsp water
Filling
- 40 g unsalted butter, diced
- 1 garlic clove
- 6 spring onions, cut in pieces (3 cm)
- ½ green pepper, quartered
- 1 celery stalk, quartered
-
200
g crayfish tails, cooked
of 200 g prawns, cooked, peeled - 20 g plain flour
- 220 g whole milk
- ¼ tsp Cajun spice mix
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1434 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna Cotta
6óra 15p
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Bacon and Herb Gravy
1 Std. 15 Min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 Std. 40 Min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Limoncello
192h 30min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 Std. 35 Min
Crème anglaise
15min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Pizza Base
35 Min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 Std. 40 Min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1 godz.