Apparaten en Accessoires
Piccalilli
Voorbereiding 20min
Totaal 12u. 35min
500 g
Ingrediënten
-
mixed vegetables (see tip), cut in bite-sized pieces450 g
-
fine sea salt plus 1 tsp2 Tbsp
-
sunflower oil30 g
-
yellow mustard seeds1 Tbsp
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground turmeric1 Tbsp
-
English mustard powder1 Tbsp
-
cornflour25 g
-
cider vinegar350 g
-
granulated sugar150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 g
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
5469 kJ /
1307 kcal
Vetten
40.9 g
Koolhydraten
219.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Tomato and Chilli Jam
1 Std. 15 Min
Mango chutney
1 Std. 20 Min
Chilli and Apple Jelly
4 Std. 15 Min
Caramelised Red Onion Chutney
24 Std.
Mango Chutney
50 Min
Chilli and apple jelly
4 Std. 15 Min
Bara Brith
10 Std.
Brandy Sauce
10 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min
Cornish Fairings
35 Min
Christmas Pudding
14 Std. 30 Min