Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 250 g plain flour
- 150 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 1 large egg
- 1 Tbsp white wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 100 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- 500 g pumpkin flesh, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g bacon lardons
- 280 g crème fraîche
- 3 large eggs
- 2 Tbsp fresh chives, chopped
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1504 kJ / 359.5 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 445.4 mg
Alternatieve recepten
Potato Base Pizza
1 Std. 5 Min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 Std.
Tagliatelle with Pumpkin
1 Std. 10 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Vegetable Tart
1h 15 min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Healthy Pancake Muffins
1h 25min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Courgette and Parmesan Muffins
50 Min
Pumpkin and Spinach Pie
1 godz. 35 min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1 Std. 10 Min