Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g mixed vegetables (e.g. celery, carrot and onion), cut in pieces (2-3 cm)
- water, for cooking pasta
- 3 tsp fine sea salt
-
400
g minced veal, broken in pieces
of 400 g beef mince, broken in pieces - 1 pinch ground black pepper
- 320 g egg pasta, dried, type tagliatelle
- 60 g dry white wine
- 50 g onions, quartered
- 100 g bacon lardons (1-2 cm)
- 700 g pumpkin flesh, cut in pieces (2-3 cm)
- 200 g mozzarella, cut in pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 24.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Broccoli Sauce
35min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Potato Base Pizza
1h 5min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10min
Strawberry and Peach Frozen Yoghurt Bites
2h 20min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Pumpkin Quiche
2 Std. 5 Min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1h 10min