Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g mixed vegetables (e.g. celery, carrot and onion), cut in pieces (2-3 cm)
- water, for cooking pasta
- 3 tsp fine sea salt
-
400
g minced veal, broken in pieces
of 400 g beef mince, broken in pieces - 1 pinch ground black pepper
- 320 g egg pasta, dried, type tagliatelle
- 60 g dry white wine
- 50 g onions, quartered
- 100 g bacon lardons (1-2 cm)
- 700 g pumpkin flesh, cut in pieces (2-3 cm)
- 200 g mozzarella, cut in pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 24.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Cheeseburger Quiche
50 min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1sa 10 dk
Broccoli and Ham Pasta Bake
1sa 10 dk
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1sa
Pumpkin Quiche
2h 5min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min