Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g vegetable oil
of olive oil -
1
garlic clove
of 20 g brown onion, cut in wedges -
250
g turkey leg, skinless, diced (3 cm), patted dry with paper towels
of turkey breast fillet, skinless, diced (3 cm), patted dry with paper towels
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 1961 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 3052 mg
Alternatieve recepten
Browned Chicken Cubes
15min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Brown Rice Milk (Metric)
10min
Millet
45min
Sautéed turkey cubes
15min
Browned Turkey Strips
15min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Stir-fried Vegetable Mixture
30min
Browned Chicken Strips
15min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min