Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g vegetable oil
of olive oil -
1
garlic clove
of 20 g brown onion, cut in wedges -
250
g turkey leg, skinless, diced (3 cm), patted dry with paper towels
of turkey breast fillet, skinless, diced (3 cm), patted dry with paper towels
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 1961 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 3052 mg
Alternatieve recepten
Sautéed Prawns
15 min
Sautéed Prawns
15 min
Browned Turkey Strips
15 min
Browned Pork Cubes
15 min
Browned Beef Strips
15 min
Sautéing Shrimp
15 min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15 min
Browned Chicken Strips
15 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Browned Chicken Cubes
15 min